Vilkår

Hos 3Dsolution forsøger vi at holde et højt og professionelt niveau i vores kundeservice. For at du som kunde får så god og forudsigelig oplevelse med 3Dsolution, har vi udfærdiget en række standard vilkår vi arbejder ud fra.

 

3Dsolution fraskriver sig et hvert ansvar i forhold til ophavsret af printede modeller indsendt af kunder. Dette er uanset type og udseende af model.

Dette betyder at kunden selv skal være opmærksom på, at brug af 3Dmodellen ikke overtræder regler omhandlende modellens ophavsret. Brugeren må ikke handle i strid med tredjemands materiel og immaterialret.

Som udgangspunkt er der dog ingen brudte regler i at benytte en model af et hus til privat brug!

3Dsolution er ansvarsfri for systembrud, lukninger, tekniske fejl, hacking mv.

 

Fejl, mangler eller skader

I tilfælde af, at din model skulle have fejl, mangler eller skader efter fragt, vil 3Dsolution som udgangspunkt levere en ny model med udbedret mangler eller skader. Opdager du fejl eller mangler eller opdager du skader fra fragt på din model, er det vigtig du orienterer os på samme dag, som du modtager din model!

Visse modeller kan have skrøbelige dele eller udsatte områder og derfor yder 3Dsolution ikke garanti, hvis modellen går i stykker eller får skader efter den er leveret hos kunden. Derfor skal du omhyggeligt undersøge at din model er som ønsket, på dagen du modtager den.

 

Fortrydelsesret 

Kunden skal have kontaktet 3Dsolution inden processen med arbejdet på filen er påbegyndt. Hvis dette arbejde er påbegyndt af 3Dsolution, skal kunden betale 125 kr. (inkl. Moms) for dette arbejde. Er modellen ikke påbegyndt selve printet i 3D printeren, får kunden pengene tilbage for modellen (ikke filarbejdet).

Er hverken arbejdet med filarbejde eller selve printet i 3D printeren påbegyndt, kan kunden få refunderet hele det betalte beløb.

Når først kundens model er påbegyndt print i 3D printeren færdiggøres modellen og leveres til kunden og kunden betaler modellens pris + fragtomkostninger. Det er ikke muligt at tilbagesende modellen til 3Dsolution og samtidig få refunderet pengene.

3Dsolution kan ikke stilles til ansvar, hvis køber ikke modtager varen grundet fragtfirmaets fejl. Sker der fejl med leverancen grundet fejl hos fragtselskabet, er vi hos 3Dsolution altid klar til at hjælpe med at finde en løsning, så du som kunde stadig får din model uden yderligere betaling.